CREZUL MEU

"EXISTĂ UN LUCRU MAI RĂU DECÂT OAMENII RĂI !
ESTE IGNORANŢA OAMENILOR BUNI !"

CĂI CĂTRE LUMINĂ

BINE AŢI VENIT ÎN LUMEA MEA !
Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

miercuri, 18 ianuarie 2017

O nouă zi neagră pentru România...După o campanie concertată împotriva SRI şi DNA, în special, din partea unor indivizi cu dosare penale, se pare că astăzi guvernul îi va recompensa pe aceştia cu dezincriminarea unor fapte, aducând modificări substanţiale codului penal, promovând o lege a graţierii, un act normativ prin care li se va oferi libertate unor indivizi certaţi cu legea şi linişte celor care sunt în curs de cercetare, iar celor ce apără Justiţia o nouă zi neagră.
Indiferenţa noastră, a majorităţii românilor, faţă de aceste excese, va naşte un monstru ce va prăpădi speranţele celor ce vor să trăiască în ţară.
Sunt mâhnit de felul în care reacţionăm la asemenea derapaje! Nu e normal să nu avem atitudine în asemenea situaţii ce îşi vor pune serios amprenta asupra viitorului României!
Astăzi,în opinia mea, Guvernul îşi arată adevăratul chip, grațiind, fără o dezbatere publică, pe furiş, o serie de pedepse, iar legislația în ceea ce privește abuzul în serviciu, conflictul de interese și instituția denunțătorului ar putea fi modificate. De asemenea, ar fi în plan și dezincriminarea unor fapte prevăzute de legea penală, ceea ce ar fi, de fapt, o amnistie mascată, deoarece măsura oprește numeroase anchete și procese în curs având ca obiect faptele dezincriminate.
Detest această manieră de acţiune a guvernului, care se dovedeşte a fi în slujba penalilor, nu în cea a României! Sunt revoltat împotriva celor ce iniţiază legi cu dedicaţie, prin care slăbesc statul român!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu