CREZUL MEU

"EXISTĂ UN LUCRU MAI RĂU DECÂT OAMENII RĂI !
ESTE IGNORANŢA OAMENILOR BUNI !"

CĂI CĂTRE LUMINĂ

BINE AŢI VENIT ÎN LUMEA MEA !
Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

miercuri, 1 februarie 2017

Încotro, România?Dragi prieteni, după cum probabil ştiţi sunt un apărător al valorilor naţionale, un om ce-şi iubeşte Neamul, un individ ce pledează sub diverse forme pentru adevăr, bun-simţ, pentru frumos şi înţelepciune, fapt pentru care şi aici, în lumea virtuală, zi de zi, în funcţie de timp, încerc să aduc argumente credinţei mele în aceste valori.
Ceea ce se întâmplă în ultima vreme în ţara noastră îmi lasă un gust amar. Sper să am tăria de a mai crede în România!
Ordonanțele criminale adoptate aseară şi publicate, hoţeşte, în Monitorul Oficial, azi noapte, după ora unu, legitimează pe bună dreptate HOŢIA. Cred că este prima dată când afirm aici, cu subiect şi predicat, că mi-e rușine de oamenii printre care trăiesc!
Dacă ne-am iubi ţara cu adevărat, am pune mai presus de noi interesul României şi am respecta meritocraţia, am avea atititudine civică ori de câte ori ar fi derapaje de la normalitate.
Se pare că ne-am pierdut demnitatea, că ne batem joc de străbunii noştri, de cei care s-au jertfit pentru binele ţării şi ce este foarte grav că oferim un viitor sumbru copiilor noştri.
Ignoranţa, minciuna, prostia şi hoţia, distrug România,stimaţi prieteni!
Dă, Doamne, mintea românului cea de pe urmă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu