CREZUL MEU

"EXISTĂ UN LUCRU MAI RĂU DECÂT OAMENII RĂI !
ESTE IGNORANŢA OAMENILOR BUNI !"

CĂI CĂTRE LUMINĂ

BINE AŢI VENIT ÎN LUMEA MEA !
Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

miercuri, 4 ianuarie 2017

Guvernul marionetăSunt uluit de maniera în care au fost propuşi cei care vor face parte din noul Executiv, pe baza unui criteriu ce nu are de a face cu meritocraţia, slugărnicia faţă de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.
E foarte limpede că premierul desemnat şi cei din Guvern vor fi nişte marionete a lui Dragnea.
Nu cred că un asemnea cabinet, telecomandat de Dragnea, cu indivizi nepregătiţi pentru o asemenea funcţie, cu cel puţin un semi-analfabet, şi câteva persoane certate cu legea, are şansa de a fi credibil.
Am convingerea că acest guvern va fi înlocuit imediat ce legea amnistierii faptelor de corupţie va trece de Parlament, iar Dragnea va putea să fie, fără încălcarea legii, noul premier.
Indiferent dacă ne place sau nu ceea ce pregăteşte Dragnea românilor, noul guvern are legitimitatea votului din 11 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu