CREZUL MEU

"EXISTĂ UN LUCRU MAI RĂU DECÂT OAMENII RĂI !
ESTE IGNORANŢA OAMENILOR BUNI !"

CĂI CĂTRE LUMINĂ

BINE AŢI VENIT ÎN LUMEA MEA !
Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

vineri, 7 mai 2010

Treziti-va,romani!


Dragi romani,ziua de ieri a adus romanilor"Reaua-vestire".Masurile de austeritate impuse de presedintele-premier va transforma Romania intr-o noua Grecie.
In loc sa sanctioneze politica gresita a Guvernului,Basescu a transferat efectele erorilor Executivului pe spatele salariatilor bugetari,a pensionarilor,a somerilor si,in mod indirect,prin compresiune economica,asupra tuturor romanilor.
Traim vremuri de cosmar,in care ne apasa povara minciunii si fariseismului, romanul de rand fiind lasat singur,in fata torentului crizei ,morale si economice ,dezonorat,dezorganizat si descurajat,avandu-L numai pe Dumnezeu in sprijinul sau.Fara nici un far calauzitor,fara sprijin ,umilit si neinteles,cu o speranta muribunda ,generata de o ordine morala debusolanta care framantase si patase totul, de la radacinile sufletului romanesc,pana la treptele inalte ale tarii;cu un stat dezorganizat si o conducere silnica,pravalitoare de drepturi si demnitate;cu finantele statului secatuite si pierdute;cu o ordine interna descompusa de valurile urii ,fara putinta aflarii unei stanci de reazem national,cu onoarea patata ,cand este amenintata insasi fiinta noastra nationala,cred ca ,din nou ,clopotele salvarii tarii trebuie sa bata fara intrerupere ca sa-i trezeasca pe toti semenii nostri la realitate!
Asa,nu se mai poate merge inainte!A construi numai pe minciuna,asa cum fac actualii nostri guvernanti,pune in pericol existenta natiunii romane,iar acest lucru este impotriva firii:"Existenta unui popor nu se discuta,se afirma".
Dusmanii adevarului,cei care azi se ocupa cu diversiuni pentru a-si masca imaginea hidoasa,fardand-o,declarativ,cu bune intentii,sunt cei mai mari spoliatori ai tarii,incat Guvernatorul BNR,d-l Mugur Isarescu,ieri ,a declarat despre politicile guvernamentale ca sunt bazate pe neadevaruri.
E foarte grav sa mai stam cu mainile in san,asteptand o salvare miraculoasa!Sunt convins ca aceasta minune nu se va produce fara aportul nostru,pericolul care ne paste ,fiind devastator pentru noi si generatiile urmatoare.O mana de oameni,grupata in jurul camarilei "portocalii ",ne conduc pe un drum gresit.Pana si unii dintre reprezentantii de frunte ai PDL-ului au recunoscut acest lucru.
Situatia este dramatica!Guvernul Boc IV ,resuscitat de presedintele Basescu,a intrat in istorie ca fiind cel mai pagubos Executiv al tarii,presedintele -jucator,folosind Romania ca pe o jucarie.
In timp ce afacerile cu Statul sunt adevarata mana cereasca pentru obedientii presedintelui,romanii"neportocalii"sunt pusi la zidul saraciei,pedepsiti sa plateasca banii cu care ei si-au cumparat voturile,fiind obligati,prin lege,sa achite facturile grase a acolitilor basescieni;tot ei sa suporte despagubirile pentru cei care au promovat legi neconstitutionale si sa le acopere incompetenta si nesimtirea fara margini.
Sper ca macar tavalugul saraciei sa ne trezeasca la realitate si cei responsabili de acest act imoral si injust sa suporte consecintele!
Nu contest ca reducerea cheltuielilor bugetare sunt necesare,insa aceasta trebuie sa porneasca de la redimensionarea aparatului administrativ pe criterii de competenta,prin inghetarea salariilor si pensiilor,dar mai ales prin stoparea afacerilor frauduloase cu Statul.
Motoarele economiei care au duduit odinioara s-au gripat.Injectia de capital de la FMI si Banca Mondiala,"centura de siguranta" pentru Bugetul tarii ,a reusit doar sa porneasca motoarele afaceristior "portocalii" ,nu ale economiei,facand ca sperantele romanilor sa fie duse pe apele sambetei.
La masurile de reducere al salariilor din Sistemul bugetar cu 25%, dar mai ales al pensiilor si ajutoarelor de somaj cu 15% , afirmate cu zambetul pe buze de Basescu ,sa-i raspundem in strada ,la fel ca in Grecia ,incepand de maine!
Fara sa analizeze realist problemele tarii,fara sa traga la raspundere Guvernul pentru derapajele sale ,Basescu se ia la "tranta" cu romanii ,fara sa stie ce-l asteapta.
Dragi romani,sa fim solidari in lupta impotriva nesimtirii promovate de Seful statului si de camarila sa "portocalie"!
Basescu ne-a "ciuruit" de nenumarate ori.Noi sa-l "ciuruim" o singura data,dar bine!
Frati romani,treziti-va !
Prindeţi voiniceşte de umeri pe toţi fraţii noştri de pe întreg cuprinsul românesc, scuturaţi conştiinţele de toate îndoielile şi de toate laşităţile trecutului, sfărâmaţi ambiţiile deşarte şi, sub imboldul vostru şi sub exemplul vostru, uniţi pe toţi într-un singur gând, într-o singură simţire, într-o singură voinţă, către un singur ţel: izbânda României...
Dumnezeu sa ne lumineze pentru ca situatia de azi sa nu fie inceputul sfarsitului Romaniei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu