CREZUL MEU

"EXISTĂ UN LUCRU MAI RĂU DECÂT OAMENII RĂI !
ESTE IGNORANŢA OAMENILOR BUNI !"

CĂI CĂTRE LUMINĂ

BINE AŢI VENIT ÎN LUMEA MEA !
Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

vineri, 1 iulie 2011

Osama bin Dogaru către tovarăşul Traian Băsescu




Tovarăşe Preşedinte,

Că aţi ajuns primar general şi de doua ori preşedinte fără să fi câătigat în fapt  alegerile,  nu ne deranjeaza. Oricum, politica este o curvă iar în România, în mod deosebit, una ordinarî! Sau ”javrî”! Chestie de gust sau de interpretare!  Ceea ce ne deranjează este ca, în 2004, v-ati prezentat drept ultimul comunist de omenie, noi fiind ”stupid people” care nu aveam de ales decât între dvs. şi comunistul Adrian Nastase, alunecat binişor spre dreapta, spre liberalismul sălbatic. Şi au fost destui proşti care au muscat momeala şi v-au votat, pentru ca astăzi să se întrebe unde este ”omenia” dvs.
Ca bun comunist, v-ati facut ”Gogoşica” nu secretar la Sibiu ci europarlamentar pe banii noştri, ca de voturi nu poate fi vorba. V-aţi  promovat toate curtezanele miniştri şi deputati, spre spolierea noastră continua. Aţi atras toţi escrocii şi hoţii celorlalte partide şi vi i-aţi făcut experti în ograda proprie. Acuzaţi în dreapta şi în stânga de kaghebism dar aţi făcut consilieri din toţi puii vechilor agenţi GRU şi NKVD. O tarla de socri să aibă subsemnatul, vă informez că Vass-ii, Tismanenii, Patapievicii, etc. sunt în curtea dvs nu a noastră. Aţi dat afară profesioniştii din servicii şi v-aţi înconjurat de delatori cretini,  cu imaginatie bolnavă,care nu ştiu nici măcar faptul că eram de 6 ani ofiţer când m-am însurat cu fata unui pensionar pe care nu-l mai baga nimeni în seamă. Nu ştiu sau nu vor să ştie că nu eu am dat foc portului Anvers, nu eu am distrus flota, SNCFR-ul, NAVROM-ul şi, mai nou, TAROM-ul. Toate astea le-aţi făcut dvs. cu ajutorul rubedeniilor, mergând de la fraţi la veri îndepărtaţi ai soţiei, şi cu ajutorul ”specialistelor” dvs fără calificare şi fără o zi de munca reala, dar cărora le-ţi văzut ”chiloţeii” la diferite vârste.
Aţi distrus tot ce mai era de distrus în ţara asta, ca să puteţi lichida liniştit ultimele active ale naţiunii. Ne-aţi îndatorat pentru 10 generaţii de acum înainte, aşa cum n-a îndrăznit nici un trădator să o facă. Înconjurat de hiene, adică de mâncători de stârvuri, aţi dat peste un milion de oameni afară din slujbe, iar celorlalţi le-aţi tăiat salariile nu cu 25% ci cu peste 49% , aducând forţa activă la limita subzistenţei sau obligând-o, la sfatul dvs, să-şi ia traista în băţ şi lumea în cap. I-ati lăsat pe copiii nostri fără nici o şansă. Pensionarilor le-aţi luat dreptul la proprietatea dobândita, la sănătate şi la viaţă, iar nouă, militarilor în rezervă şi în retragere, ne-aţi luat, în plus, dreptul la munca şi la onoare, răpindu-ne condiţia şi gradele, deşi numai prin hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă, sub acuza de înaltă trădare sau genocid, ar fi fost posibil acest lucru.

Tovaraşe Preşedinte,
Ne-aţi umilit, ne-aţi insultat, ne-aţi făcut doi ani de zile ”nesimţiţii” cu pensii ”nesimţite de douazeci de milioane” pentru a-i asmuţi pe acefalii naţiunii împotriva noastră şi a ne împiedica să ne facem datoria, conform Art. 118 din Constituţia României, adică să apărăm statul şi democraţia constituţională.
Democraţia constituţionala este o glumă în România, de vreme ce Executivul a calcat în picioare Puterea Judecatorească şi manipulează Legislativul! Iar Executivul, prin retardaţii  care-l compun, este preşul dvs.!
În ceea ce priveşte statul, apreciem că acesta nu mai există de facto şi ca vă străduiţi să nu mai existe nici de jure. De aici nebunia cu reforma administrativă, pe care nu o cere nimeni şi care este necesară doar ca premisă a federalizării ăi dezagregării României. În schimb, aţi pornit o adevărată ofensivă împotriva naţiunii. Dupa dispariţia industriei, a proprietăţii asupra terenurilor arabile, a băncilor, după distrugerea transporturilor, aţi finalizat distrugerea ţnvătământului, sănătăţii şi, prin jegurile dvs. media, distrugerea conştiinţei naţionale. Prin ameninţare, şantaj, corupţie, aţi anihilat aproape total şi opozitia şi sindicatele. Cu exceptia SCMD care încă rezistă poliţiei dvs politice şi celorlalte instituţii de tip stalinist.
Aţi distrus sistemul national de apărare, făcând praf corpul activ al Armatei, Internele si Serviciile. V-aţi alăturat, prin mijloacele specifice, alienaţii sau gunoaiele rezerviştilor şi cadrelor în retragere, dar vă izbiţi în continuare de SCMD, ale cărui huiduieli v-au iritat la Iaşi, la Focşani sau la Constanţa.

Tovarăşe Preşedinte,
Vă raportăm că SCMD acţionează cu profesionalism, dar numai legal (indiferent ce imbecilităţi vă raportează birourile speciale create de dvs. pentru contracararea noastră), fiind singura structură organizatorică ce a câştigat peste 1000 de procese împotriva slugilor dvs. la tribunalele din ţară, la curţile de apel şi la ICCJ. Motiv pentru care vă pregătiţi să comiteţi cea mai mare nebunie, prin promovarea asa zisului recurs în favoarea legii sau interzicerea prin Constituţie a abordării de către justiţie exact a problematicii pentru care există.
Noi am demonstrat ca încălcaţi nu numai Constituţia şi legislaţia europeană şi planetară, dar şi toate principiile de drept, începand cu principiul neretroactivităţii legii şi principiul speranţei legitime! Totul subsumat nebuniei exprimate de dvs. ca ”statul n-are nici o obligaţie faţă de cetăţeni”.
De ce urâti naţiunea româna tovarăşe preşedinte? De ce ne îndemnati să ne luăm lumea în cap sau să ”părăsim pe cale naturală sistemul”?
Mai nou, ca o culme a disperării în care vă aflaţi, după ce ne-aţi batjocorit arătând că nu ştim unde este trăgaciul armei şi unde este sediul NATO, ne faceţi marii manipulatori ai evenimentelor din ultimii 20 de ani. Dacă acceptaţi, în sfârşit, că suntem profesionişti, vă  rugăm sş  luaţi în calcul următoarele:
·        Gunoaiele apatride care se erijează în ”crema“ acestei naţii, şi care v-au suflat în pupa în ultimul deceniu, vă părăsesc. Au ajuns ”să ia atitudine”, semn ca bărcuţa dvs., despre care v-au minţit că este crucişător, începe să ia apă;
·        Consilierii dvs. kominternisti au început să vă sfătuiască la fel de bine ca şi înaintaşii lor pe executatul Ceauşescu, alt ”geniu al Carpaţilor” ca şi dvs. Dacă până acum diversiunile dvs. ţineau de la 6 luni la un an, acum ne serviţi ziua şi diversiunea. Una mai dementă decât alta, denotând deruta, lipsa de sprijin real, trădarea, care plutesc  în jurul dvs. ca semn al finalului.

Tovarăşe Preşedinte,
Duceţi spre dezastrul final o tară  în care muncitorii se aruncă de la balconul Parlamentului, acuzând dictatura şi strigând ”Libertate!”, în care poliţiştii, dupa ce au avut curajul să vă spună ”Javră ordinara”, au ajuns să se sinucidă, întrucât i-aţi adus la limita subzistenţei, iar ofiţerii ăn rezervă sa-şi dea foc în fata palatului dvs., acuzând dictatura.
Nu vă comparţi cu Ceauşescu. Acela, în comparaţie cu dvs, a fost un real patriot şi un real democrat. Manipulaţi, l-am asasinat sub falsa acuză de genocid şi subminare a economiei naţionale, lucruri de care vă faceţi vinovat dvs.
În disperare, pentru a preîntâmpina scandalul mediatic provocat de autogafe-ul unui ofiter, care v-ar fi atras protestele unei Europe deja ostila dvs, aţi recurs la diversiunea cu reîmpărţirea României în 8 megajudeţe. V-aţi atras tunetele aliatului dvs tradiţional şi antinaţional şi, în disperare de cauza aţi recurs la diversiunea cu al 9-lea judet – Harghita /Covasna. A urmat, pe fondul celui de-al doilea furt incalificabil din Camera Deputatilor, acuza SCMD din ziua de 23 iunie a.c., de ”înaltă trădare”. Din nou, disperat, aţi recurs la diversiunea cu numitul Mihai, dar, din pacate pentru dvs. numai noi v-am înteles mesajul: ”Nu eu sunt trădător ci Mihai pentru că a părăsit cârma prin abdicare. Indiferent ce faceţi, eu nu voi abdica niciodata”. Adică ne-aţi aruncat vorbele Lapuşneanului : ”Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau!”. Aveţi grijă să nu-i împărtăşiti soarta, tovarăşe preşedinte, pentru că disperat fiind, mergeţi din gafă în gafî!
De gafa cu Mihai au profitat toţi sfertodocţii şi toţi preţioşii care până acum v-au pupat papucul şi acum au găsit pretextul să vă tradeze. Opriţi-vă până nu e prea târziu, pentru ca, în mod sinucigaş, aţi coborât şi mai jos!
Aţi acuzat liderii militarilor în rezervă şi în retragere de terorism, de manipulare etc. Un milion de euro de căciulă să ne faceţi pensiile şi de iertat n-avem cum să vă iertam! Ne-au murit prea mulţi camarazi în ultimii doi ani, de când vă bateţi sistematic joc de noi.
Un singur lucru aţi câştigat, tovarăşe preşedinte – MILA NOASTRĂ.  Este sub demnitatea noastră de militari să lovim un individ cazut chiar dacă în disperarea sa continuă să împroaşte cu venin în toate părţile. Deci, fiţi liniştit, noi vă  ignorăm! Dar, din păcate pentru dvs. vremurile nu vă vor ignora şi nici naţiunea româna nu vă va ierta! Pentru ca nu există categorie socio-profesională sau de vârstă de care să nu vă fi bătut joc, aducând-o la disperare.
În concluzie, cu toata mila de care suntem capabili, dar şi cu întreaga sila faţă de ceea ce sunteţi şi reprezentaţi, vă spunem anticipat:

Adio, tovarăşe Băsescu! Zilele dvs. politice au fost şi ”recalculate” şi ”revizuite”! Urmează ”regularizarea”!

Honor et Patria! Vae victis!

În nume personal,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU
PRESEDINTELE SCMD
Preluare :http://sindicatulcmd.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu