CREZUL MEU

"EXISTĂ UN LUCRU MAI RĂU DECÂT OAMENII RĂI !
ESTE IGNORANŢA OAMENILOR BUNI !"

CĂI CĂTRE LUMINĂ

BINE AŢI VENIT ÎN LUMEA MEA !
Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

marți, 21 decembrie 2010

"Soft " cu probleme




CLIENTUL INTREABA :
Acum un an am schimbat versiunea "Logodnica 7.0 "cu "Nevasta 1.0 "si am observat ca  programul a lansat o optiune subita "Bebelus1.0" care ocupa mult spatiu pe hard. In instructiuni nu era nimic mentionat.
Pe de alta parte," Nevasta 1.0 "se autoinstaleaza in toate celelalte programe si se  lanseaza automat cand deschid alta aplicatie, impiedicandu-i executia. Aplicatii ca" Bere-intre-prieteni 10.3 ", "Duminica-la-fotbal 5.0 "nu mai functioneaza.
Uneori apare un virus ," Soacra 1.0 ", care blocheza sistemul sau face ca" Nevasta 1.0" sa se comporte total haotic. Nu reusesc sa dezinstalez acest program si devine insuportabil mai ales cand incerc sa lansez aplicatia" Duminica-de-dragoste 3.0 ".
Se pare ca si alte fisiere sunt virusate. De ex.: "c:/Sex__sambata_dimineata.exe"nu mai functioneaza deloc. Am vrut sa revin la programul anterior ,"Logodnica 7.0", dar procesul de dezinstalare al programului actual," Nevasta 1.0 ",mi se pare complicat iar riscurile pt. sistem sunt mari mai ales pt. "Bebelus 1.0 "care chiar imi place.
Ma puteti ajuta? Un utilizator disperat.
RASPUNS:
Draga client,
Nemultumirea Dvs. este frecventa printre utilizatori dar ea se datoreaza unei greseli  primare de conceptie: Multi utilizatori trec de la orice versiune "Logodnica X.0" la" Nevasta 1.0 " cu speranta falsa  ca " Nevasta 1.0 "nu e decat un program de divertisment si utilitati. Dar e vorba de mult mai mult :"Nevasta 1.0 "e un Operating System complet creat ca sa controleze toate aplicatiile Dvs. E aproape imposibil sa dezinstalati "Nevasta 1.0" si sa reveniti la" Logodnica X.0" intrucat exista sisteme virusate care fac ca si acesta sa se comporte precum "Nevasta 1.0 ",deci nu aveti nimic de castigat.
Aceeasi problema si cu "Soacra X.0" . Acesta e un program mai vechi din care deriva "Nevasta 1.0 "si comporta multe probleme de compatibilitate. Cu putin noroc, sfarseste prin a fi victima unui virus si dispare in cativa ani.
Unii utilizatori au incercat sa formateze tot modulul si sa instaleze programul " Iubita+Nevasta 2.0", dar asta le-a creat si mai mari probleme ( a se citi notita de prevenire " Pensie alimentara" si "Custodia copiilor "). Daca instalati" Iubita 8.0", nu incercati sa treceti la" Nevasta 2.0 "pt ca problemele vor fi chiar mai mari decat cele cu" Nevasta 1.0" . Chiar daca exista si versiuni "Nevasta 3.0" si" Nevasta 4.0 ", acestea sunt rezervate specialistilor si avand un pret ridicat nu le recomandam.
Daca sistemul cade, va recomandam "Celibat 1.0 ",dar ideal e sa pastrati "Nevasta 1.0" si sa invatati programul cat mai bine posibil intrucat e foarte sensibil la anumite comenzi si reactioneaza rau la erori de instalare. Asadar, orice eroare aparuta va fi considerata ca provenind din partea Dvs. si trebuie sa vi-o asumati. 
Va sfatuim sa activati aplicatiile "C:/Scuze/Scuze.exe".
Evitati utilizarea tastelor ESC si SUPPR care necesit a ulterior "C:/Scuze /flori.exe". Pentru o mai buna utilizare, va sfatuim sa cumparati si pack-ul" Bijuterii 3.0" , "Vacante 5.1" .
Optiunile," Da_draga_mea 2.7 "si" Ai_dreptate_iubire 4.5" sunt indispensabile.
Nu instalati sub nici o forma "Secretara_blonda_in_fusta_mini 2.0" ," O_prietena 3.1" . Aceste programe sunt incompatibile cu "Nevasta 1.0 "si pot distruge sistemul.
Functia "c:/Sex__sambata_dimineata.exe "se va activa odata cu "c:/Colier_cu_diamante.exe".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu