CREZUL MEU

"EXISTĂ UN LUCRU MAI RĂU DECÂT OAMENII RĂI !
ESTE IGNORANŢA OAMENILOR BUNI !"

CĂI CĂTRE LUMINĂ

BINE AŢI VENIT ÎN LUMEA MEA !
Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

luni, 14 martie 2016

Postul Paștelui



Astăzi, 14 martie 2016, a început Postul Mare.
În satul natal al lui George Pop de Băsești, cel care și-a lăsat toată averea Bisericii, Postul Sfintelor Paști este un moment de purificare duhovnicească și de înviorare sufletească. 
Băseștenii, urmașii lui Badea George, patriarhul cauzei românești, au credința că prin post se vor smulge din ființa lor rădăcinile patimilor și, astfel, se va reface asemănarea cu Dumnezeu, stricată de păcat. În acest fel, vor câștiga frumusețea sufletului, care este adevărata podoabă a omului.
Cu această ocazie, suntem invitați să cerem iertare de la oameni și să iertăm, chiar dacă nu ni se cere iertare, indiferent de anotimpul vieții în care ne aflăm. Suntem chemați să viețuim cu toții în iubire, iertare și fapte bune… Drumul curățirii să aducă mult folos duhovnicesc!
Harul Domnului nostru Iisus Hristos şi dragostea lui Dumnezeu Tatăl şi părtăşia Sfântului Duh să fie cu noi cu toţi!
Călătorie frumoasă spre Înviere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu