CREZUL MEU

"EXISTĂ UN LUCRU MAI RĂU DECÂT OAMENII RĂI !
ESTE IGNORANŢA OAMENILOR BUNI !"

CĂI CĂTRE LUMINĂ

BINE AŢI VENIT ÎN LUMEA MEA !
Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

vineri, 12 iulie 2013

Anotimpul speranței


Orice început are și un sfârșit.
Viața, lupta cu problemele existențiale și cu noi înșine, ne  transformă în simpli pioni pe tabla de șah a viețuirii. Anotimpul speranței, cel care ar trebui să fie veșnic, e pe sfârșite, prevestind victoria ignoranței, a minciunii și a intereselor meschine.
Mulți dintre cei care credeau în reale valori au părăsit lupta. Speranțele le-au fost secătuite. 
Din nefericire, anotimpul speranței urmează tradiția anotimpurilor vieții, trecând, depărtându-ne de  anii frumoși ai copilăriei, când orice vis, ca prin minune, printr-o simplă atingere cu bagheta magică, putea deveni aievea.
Astăzi, constat, cu stupoare, că a dispărut bagheta magică, aspect ce dovedește că suntem în România. Aici, nu trăim, ci doar subzistăm. Anotimpul speranței e la sfârșit pentru mulți dintre noi. Doar o minune cerească ne mai poate salva!
Sper să fiu contrazis de realitate, iar începutul sfârșitului să anunțe doar intrarea în prelungiri a anotimpului speranței...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu