CREZUL MEU

"EXISTĂ UN LUCRU MAI RĂU DECÂT OAMENII RĂI !
ESTE IGNORANŢA OAMENILOR BUNI !"

CĂI CĂTRE LUMINĂ

BINE AŢI VENIT ÎN LUMEA MEA !
Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

vineri, 8 martie 2013

Femeia


"Femeia este Lumină şi Întuneric! Este înger şi demon!
Te aduce pe lume; îţi netezeşte calea paşilor; te ridică şi te mângâie, când viaţa te loveşte; preia povara zilelor negre pe ai săi umeri şi uită a fi femeie, după ce devine mamă.
Femeia te învaţă Arta Sacrificiului Suprem, atunci când în ea predomină partea luminoasă. Şi tot femeia este cea ce te determină să te laşi pradă instinctelor primare, atunci când Întunericul îi este Călăuză Sufletului. Femeia este Yin şi Yang, însă doar ea ştie care îi sunt proporţiile acestei dualităţi." Rita Drumeş


O femeie frumoasă strălucește ca o floare dar până vine toamna doar... O femeie deșteaptă strălucește toată viața!
Așa că atunci când vedeți o femeie, nu vă mai orientați după nasturii descheiați, după culoarea fardului, după felul cum își ține picior peste picior, după cum își dă ochii peste cap, ci judecați-o după ceea ce gândește, după ceea ce realizează prin propriile forțe, și cu propria inteligență...

Frumusețea unei femei nu este în hainele pe care ea le poartă, figura ei sau modul în care ea se piaptănă. Frumusețea unei femei trebuie văzută în ochii ei, deoarece aceștia sânt poarta către inima ei, locul în care iubirea își află locul.
Frumusețea unei femei nu este într-o aluniță facială, frumusețea unei femei adevărate se reflectă în sufletul ei, ea dăruiește și îi pasă de dragostea ei.

Pasiunea și frumusețea unei femei crește odată cu trecerea anilor... Atunci când vezi ridurile unei femei, știi ce vezi?...nu vezi anii ei, nici bătrânețea. Vezi zâmbetele oferite din inimă, chiar dacă în spatele lor s-au ascuns mii de temeri, de dureri, de neâmpliniri și vise irosite.
Îi vezi lacrimile arzătoare, de dor, de iubire, de neputință, de teamă și mult prea rar de fericire.
Îi vezi miile de clipe de îngrijorare și de așteptare. Vezi râsete fericite datorate bucuriei altora. Grimase triste din clipele în care nu a fost înțeleasă, acceptată, prețuită, dorită, iubită... Ridurile nu arată bătrânețea, ci suferința...
Tristețea adâncă din momentele în care a fost neîndreptățită. Îi vezi renunțările la vise și resemnarea.
Îi vezi iubirea sub toate formele simțite de sufletul ei...

O femeie nu are neapărată nevoie de un bărbat ca să reușească în viață...însă doar alături de el se poate numi o femeie împlinită!
Probabil că toți pot fi puternici și singuri, însă întotdeauna avem nevoie de o altă persoană pentru a fi împliniți sufletește.
Inima are întotdeauna nevoie de iubire, oricât de bine te-ai descurca de unul singur...în spatele unei femei fericite, stă întotdeauna un bărbat care o apreciază! Nu spun eu asta, ci un bărbat:
"Femeia este singurul lucru care contează şi afirm asta ştiind că destui vor strâmba din nas, pielea ei ştie toate limbile fericirii universale, lipit de ea, ca de ţărînă, înţelegi constelațiile, raiul şi iadul, bucuria şi nefericirea; femeia domnilor - pentru a nu vă plictisi - femeia cu pielea ei care vă învaţă alfabetul orbilor, cu mereu întoarsele ceşti ale sînilor în care voi nu ghiciţi niciodată nimic, femeia cu toată argintăria surîsului său cu goliciunea ei care umple universul este singurul lucru care contează domnilor." Lucian Avramescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu