CREZUL MEU

"EXISTĂ UN LUCRU MAI RĂU DECÂT OAMENII RĂI !
ESTE IGNORANŢA OAMENILOR BUNI !"

CĂI CĂTRE LUMINĂ

BINE AŢI VENIT ÎN LUMEA MEA !
Fotografia mea
Sunt o fiinţă ce a trecut prin "furcile caudine" ale existenţei, care a pierdut uşor ...şi a câştigat greu lupta cu viaţa. Când am pierdut, am dobândit Credinţă, iar când am câştigat, m-am bucurat de Nădejde; ajungând, azi, să înţeleg de ce este atât de greu urcuşul spre Omul "încoronat" cu demnitate creştină.

duminică, 13 septembrie 2015

Maxima zilei...


"Gândurile sunt ca obiectele. Aşa cum îi poţi dărui unui prieten o portocală şi apoi i-o poţi lua înapoi, la fel poţi dărui şi lua înapoi un gând. De aceea, trebuie să învăţaţi tehnica corectă a manevrării şi manipulării gândului."

Swami Shivananda

sâmbătă, 5 septembrie 2015

Sfatul zilei


''Apropie-ți oamenii care te fac să te simți bine, care îți transformă gândurile în optimism și întrebările în răspunsuri!
Apropie-ți lucrurile care te fac să te simți un om frumos, simplu, generos, care lucrează cu îndemânare asupra minții și a spiritului tău!
Apropie-ți momentele care aduc liniște sufletului tău, pace și armonie vieții tale, momentele care te-au cucerit și încă te farmecă prin poveștile și lecțiile lor!
Apropie-ți emoțiile și sentimentele care te definesc, care te conturează și te readuc la viață, care te colorează și te fac să zâmbești , care te încurajează și te îndeamnă la succes.!
Trebuie să faci pace cu tine însăţi! Secretul este să găseşti armonia în ceea ce ai.''